Taro kāršu prognoze 2022. gada novembrim visām zodiaka zīmēm

Taro kāršu lasītāja Ketija Romāna pastāstīja, kas sagaida katras zodiaka zīmes pārstāvjus 2022. gada novembrī saskaņā ar Taro kāršu “solījumiem”.

Dzentlmenis.lv žurnālisti strādāja ar eksperta prognozi.

Auns – Spēks

Lielisks laiks Auniem. Jūs esat aktīvs un aktīvs, un viss jums izdosies. Varēsi īstenot savus sapņus un ieceres, taču nesteidzies pārāk dedzīgi uz priekšu gan profesionālajā, gan finansiālajā, gan personīgajā jomā. Lielisks mēnesis treniņiem un mācībām, vaļaspriekiem un talantiem.

 

Vērsis – Zvaigzne

Tas, kā Vērsis dzīvos novembrī, noteiks turpmāko attīstību turpmākajiem mēnešiem. Šarms un harizma palīdzēs sasniegt savus mērķus. Turklāt jums ir lielisks atbalsts radinieku un draugu priekšā. Šis ir mēnesis, kad varēsi parādīt savu labāko pusi. Ģērbies smuki, jo zini – daudz ko izšķir izskats.

 

Dvīņi – Astoņas krūzes

Dvīņiem pienācis laiks atpūsties un atpūsties, atgūt spēkus. Kādai tēmai būs nepieciešama visa jūsu uzmanība un interese. Centieties saglabāt mieru un objektivitāti, savaldiet emocijas. Ir svarīgi arī būt uzmanīgam pret apkārtējiem, taču novērtējiet personīgās robežas — gan citus, gan savas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment